Services

What We Do
Services

SHERBIMET QE OFROJME

Tek ne do te gjeni ate qe deri me sot i ka munguar tregut.
ONE STOP SOLUTION!
Nuk keni pse te punesoni grupe te ndryshme per pune te ndryshme.
AMServices ofron gamen me te gjere te sherbimeve elektrike,
duke filluar me Konsulence, Projektim, Supervizim, Implementim, Zbatim dhe Mirembajtje per Linja dhe kabina elektrike TM, Instalime Civile dhe Industriale TU, Sisteme CCTV, Acces Control, Sisteme Alarmi, Sisteme Zjarri, Instalimi i Sistemeve Smart dhe nderlidhja me pasije Ekzistuese.


Learn More