Welcome To

AM Services


Learn more

About Us

Fokusi jone eshte Cilesia. Me nje staf te kualifikuar inxhinerik dhe me tekniket  me eksperience shumvjecare mund te themi qe projektet tuaja jane ne duar te sigurta. Ne mund te na besoni  Projektimin, Implementimin, Supervizimin, Zbatimin dhe Mirembajtjen e te gjitha sistemeve tuaja elektrike. Telefono sot  dhe zbulo avantazhet e bashkepunimit me ne.


Contact Us

Services

Sherbimet tona perfshijne :
Projektim, Implementim, Supervizim, Zbatim dhe Mirembajtje

Instalime Elektrike

Linja dhe kabina elektrike TM ; Instalime Civile dhe Industriale TU ; Panele Fotovoltaike

Sistemet e sigurise

Sisteme CCTV, Acces Control, Sistem Alarm, Sisteme Zjarri

Smart Home BMS

Instalimi i Sistemeve Smart dhe nderlidhja me pasije Ekzistuese

Projektet

Instalime Elektrike

Sisteme Sigurie

Smart Home BMS

Smart Home BMS

Instalime Elektrike

Sisteme Sigurie

Smart Home BMS

Panele Fotovoltaike